Hervatting reguliere mondzorg – Tandartsenpraktijk Wimmers – Goes

Hervatting reguliere mondzorg

Hervatting reguliere mondzorg

Geachte patiënt,

Zoals u wellicht heeft vernomen mag de mondzorg met inachtneming van extra maatregelen weer starten met het verlenen van reguliere zorg. Wij zullen vanaf woensdag 6 mei weer open gaan.

Van de periode ervoor zullen wij proberen zoveel mogelijk de lopende behandelingen in te lopen. Dat houdt in dat wij met u contact opnemen voor het inplannen van een eerdere door ons afgezegde afspraak.

Had u in de afgelopen weken een (halfjaarlijkse) controle afspraak staan, dan verzoeken wij u ons vanaf 6 mei te bellen voor het maken van een afspraak. Om de agenda, ook vanwege de maatregelen, ruim genoeg te kunnen plannen zal de assistente in overleg met u bekijken of de afspraak ingehaald dient te worden, of dat een keer overslaan mogelijk is.

Reeds gemaakte afspraken voor na 6 mei blijven in principe staan. Wel kan het zo zijn dat wij u bellen om een afspraak te verzetten om, ook weer vanwege de extra maatregelen. Zo moeten wij, samen met de andere praktijk in het pand, er bijvoorbeeld rekening mee houden dat de wachtkamer niet te vol raakt.

Ziekteverschijnselen voor de afspraak: blijf thuis
Krijgt u kort voor de afspraak toch ziekteverschijnselen als koorts, luchtwegklachten, hoesten, niezen of kortademigheid? Dan kan de afspraak niet doorgaan. Wilt u in dat geval de praktijk informeren?

Wanneer u afspraak heeft gemaakt, al had staan, krijgt u in de afspraakbevestiging of -herinnering per mail nog aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

Team Tandartsenpraktijk Wimmers

Publicatiedatum: 04-05-2020


Terug naar overzicht