Contact en route – Tandartsenpraktijk Wimmers – Goes

Contact en route

Contact en route

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Wimmers
Gevestigd aan de Westhavendijk 109 A 4463 AD. (Westerschans)
Tel: 0113-213942
e-mail: info@tandartsenpraktijkwimmers.nl

Praktijkuren

Maandag t/m donderdag  8.00u.-12.00u. en 12.30u.-16.30u. en vrijdag 8.00u. – 13.00u.

Telefoon

Tijdens de praktijkuren zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 0113-213942.
Houdt u er rekening mee dat de assistente niet altijd weg kan tijdens het assisteren aan de stoel, of soms al een patiënt aan de telefoon heeft. Gelieve het dan later nog een keer te proberen.

Contact per e-mail

Het e-mailadres (zie ook wijzigingen doorgeven) is voor het doorgeven van wijzigingen in NAW gegevens en verzekeringen. Wij sturen bevestigingen en herinneringen voor voor een afspraak dan per e-mail. Hiervoor kunt u bij uw bezoek uw e-mailadres aan de balie-assistente doorgeven.
Wilt u het e-mailadres niet gebruiken om afspraken te maken? Dat doen wij liever telefonisch zodat de assistente een inschatting kan maken van de benodigde tijd. Wel kunt u afspraken, mits 24-uur te voren, per e-mail afzeggen.

Route

Vanaf de Ringbrug in Goes slaat u af richting Wilhelminadorp. Onze praktijk is gevestigd aan de Westerschans vlakbij de Ringbrug.
Hier zit bijvoorbeeld ook de AH. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein daar. Wij zitten “linksachter” gezien vanaf de toe rit naar het parkeerterrein.
Vanwege de bouw van het hotel staat het parkeerterrein voor onze locatie soms wat vol. U kunt dan aan de overzijde van de weg parkeren. U rijdt daarvoor door naar de milieu-straat en tegenover hun toe rit slaat u linksaf.
(Let op: sommige navigatiesystemen leiden u ten onrechte naar Wilhelminadorp als u de Westhavendijk invoert.)