Contact en route – Tandartsenpraktijk Wimmers – Goes

Contact en route

Contact en route

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Wimmers
Gevestigd in de kliniek voor tandheelkunde; Beatrixlaan 24, 4461 PN Goes
Tel: 0113-213942
e-mail: info@tandartsenpraktijkwimmers.nl

Praktijkuren

Maandag t/m donderdag  8.00u.-12.00u. en 12.30u.-16.30u. en vrijdag 8.00u. – 13.00u.

Telefoon

Tijdens de praktijkuren zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 0113-213942.
Houdt u er rekening mee dat de assistente niet altijd weg kan tijdens het assisteren aan de stoel, of soms al een patiënt aan de telefoon heeft. Gelieve het dan later nog een keer te proberen.

Contact per e-mail

Het e-mailadres (zie ook wijzigingen doorgeven) is voor het doorgeven van wijzigingen in NAW gegevens en verzekeringen. Wij zullen vanaf 2013 weer herinneringen voor de halfjaarlijkse controle versturen, maar dan per e-mail. Hiervoor kunt u bij uw bezoek uw e-mailadres aan de balie-assistente doorgeven.
Wilt u het e-mailadres niet gebruiken om afspraken te maken? Dat doen wij liever telefonisch zodat de assistente een inschatting kan maken van de benodigde tijd. Wel kunt u afspraken, mits 24-uur te voren, per e-mail afzeggen.

Route

U bereikt ons, komend vanaf het station in Goes, door linksaf te slaan bij de stoplichten bij het Shell tankstation en bij de tweede kruising rechtdoor te rijden bij de citroën garage. U volgt dan de Zonnebloemstraat tot het eind. Daar slaat u rechtsaf naar de Beatrixlaan. Na ongeveer 100 meter is het aan uw linkerzijde. Komend vanaf Kloetinge volgt u de Patijnweg langs het spoor en slaat u rechtsaf bij bovengenoemde stoplichten.