Onze praktijk – Tandartsenpraktijk Wimmers – Goes

Onze praktijk

Onze praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van uw tandarts en het team.

U kunt bij ons voor bijna alle tandheelkundige behandelingen terecht. (Uw tandarts heeft daarnaast extra aandacht voor de cosmetische tandheelkunde en de behandeling van kaakgewrichtsklachten.)

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we belangrijk. Wij hechten er ook aan alle informatie over uw behandeling, zoals de kosten, het te verwachten resultaat en de eventuele risico’s voorafgaand en tijdens een behandeling te geven.

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team en willen de ontwikkelingen op tandheelkundig gebied goed volgen, om u kwalitatief hoogstaand te kunnen behandelen. Wij werken met gediplomeerd personeel. Ook volgen zowel tandarts als personeel regelmatig bij- en nascholingen om kennis up-to-date te houden.

Zo werkten wij als een van de eerste praktijken in Zeeland met een mondscanner zodat happen voor kroon-en brugwerk niet meer nodig is. Wij gaan dit ook toepassen bij andere voorzieningen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld aan kunstgebitten. Wij sinds april 2014 gecertificeerd door Avadent om de digitaal vervaardigde prothese te maken. Deze prothese wordt na één enkele afspraak bij de tandarts “digitaal vervaardigd”. Een computer freest uw prothese uit.

Op dit moment werken wij aan het verkrijgen van de certificering voor NEN-EN 15224. Dit gaat een stap verder dan de gebruikelijke HKZ-certificering. De norm NEN-EN 15224, in de volksmond ISO 9001 voor de zorg genoemd, is een kwaliteitsnorm voor de zorg- en welzijnssector.